Nyolc évig készült, hogy királynő lehessen - Férjhez megy Lilla! - Fotók

14 évesen kezdte el követni a Magyarország Szépe eseményeit és tudatosan készült rá, hogy ő is jelentkezik majd a versenyre. Lakatos Lilla tavaly érezte azt, eljött az idő.

Viszonylag hamar, 14-15 éves korától kezdve tudta, hogy egyszer elindul egy színvonalas szépségversenyen. Onnantól kezdve követte a Magyarország Szépe eseményeit, a királynők életét és várt a megfelelő pillanatra. "A királynők közül jó példák voltak számomra: Rákosi Annamári, Kulcsár Edina, Katona Gitta, Dobó Ági, Weisz Fanni, Konkoly Ági, Kárpáti Rebeka, Koroknyai Virág, és Sydney van den Bosch is. Ahogy teltek az évek, én is nővé váltam és egyre csak körvonalazódott bennem, hogy szeretnék ebbe a sorba tartozni és olyan ember lenni, aki példaként tud szolgálni a mai világban. A motivációm már belülről jött, minél többet tudtam a verseny céljáról, annál inkább azonosultam az értékeivel, mondanivalójával" - emlékezik mosolyogva a túrkevei lány.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Magyarország Szépe (@missworldhungary) által megosztott bejegyzés,

Lilla úgy érezte, a diploma megszerzése után jött el az idő - mentálisan akkor már késznek érezte magát erre. "A verseny előtt két hónappal kezdtem el az edzéseim számát és intenzitását is növelni. Reggel kardio, délután kondi. A táplálkozásomban pedig a megfelelő fehérjék, szénhidrátok és zsírok, vitaminok mellett a szénhidrát mennyiségét lecsökkentettem. Olyan testet kaptam, amivel büszkén álltam a castingon a zsűri elé." - tette hozzá Lilla, aki egy jó tanáccsal is szolgál az idei jelentkezőknek, ami nála bevált: "mindig az aktuális akadályt akartam teljesíteni de a nagy cél ott lebegett előttem. Én az életemet is így élem. Van egy távoli nagy célom, amelyet csak úgy tudok elérni ha kisebb célokat tűzök ki az odáig vezető úton."

A közönségdíjas élete az elmúlt egy évben hatalmas lendületet vett - sikeres vállalkozások részese, nemsokára költözik és jön a lagzi! Fotók

Friss képeken a túrkevei szépség - izglamas hónapok várnak rá!

Címlapfotó: TWN

Következő oldal

24 óra