Ezért lapos mindig a modellek hasa! Leleplezték a titkukat

A lapos has évtizedek óta a nők álma. Most az is kiderült, milyen trükkökkel lehet a leggyorsabban nekünk is.

A közösségi médiában, így az Instagramon is állandóan felüti a fejét valamilyen furcsa trend, amit aztán mindenki követni fog. A lányok pózaival sincs ez másként, hiszen az alakjuk lehető legjobb oldalát szeretnék megmutatni, itt-ott egy kis csalással. "Nemrég már megírtuk, hogy a barbie láb most a legelterjettebb póz a lányok körében, hiszen így vékonyabbnak és hosszabnak tűnik a lábuk, most azonban arról rántjuk le a leplet, mitől olyan lapos a hasa mindenkinek." -írja a femcafe.hu.

 

Sunny mornings ✨ Bikini from my favs @odeandrae

A post shared by NADIA ANYA ⚡️ (@nadiaanya__) on

A modellek úgy csinálnak lapos hasat maguknak, hogy leggugolnak, kinyomják a feneküket, és egy hatalmas levegővel be is húzzák azt. Ha azt érezzük, a nagy mosoly nem menne úgy, hogy közben nem túl feltűnően nyújtózkodhatunk is. Azzal azért vigyázzunk, hogy ne essünk át a ló túloldalára, és ne legyen túl mesterkélt a pózunk.

 

Sunshine got me feeling likeeee ???

A post shared by Tiffany Watson. ♡ (@tiffanyc_watson) on

Mutatjuk, hogyan csinálják a profik! Ha nem szeretnénk guggolós fotót, akkor van még pár trükk a tarsolyunkban, amivel a lábunk és a hasunk is jóval karcsúbbnak tűnik.

 

Not f**kin Yours ??

A post shared by Amber Davies ✨ (@amb_d) on

Annak érdekében, hogy a lábad vékonynak, a hasad pedig laposnak tűnjön elég egy dolgot bevetned. Nyomd ki a feneked és a csípődet, a hasad pedig egy nagy levegővel húzd be.

 

Need to go back to my favorite pool ?

A post shared by Kenza Zouiten Subosic (@kenzas) on

"Itt is figyelj arra, hogy ne legyen se túl mű, se túl beállított a pózod, hiszen az inkább hülyén fog kinézni, mint szexin. A tökéletes hatás érdekében még a barbie lábat is bevetheted!" - írja a femcafe.hu.

24 óra