Ez az Insta-sztárok új mániája: Barbie-láb!

Mindenkinek volt, de ha nem, mindenki látott már Barbie-babát. A közösségi oldalon most reneszánszát éli a lábtartása.

A Barbie-baba azért is különleges, mert a lányok alkalomhoz illően tudják öltöztetni, fésülni, csinosítgatni. Aki azonban tartott már Barbie-t a kezében, pontosan tudja, hogy mezítláb nem nagyon tud megállni a lábán. A lábfejeit ugyanis magassarkúkhoz tervezték.

Nos, ez hódítja most meg a közösségi oldalakat. Legalábbis a sztárok körében ez a trend.

Márpedig ha valami trend, és csak annyi vele a dolog, hogy az ember pózba vágja magát és megosztja, akkor a Kardashian-Jenner lányok könnyen kaphatóak a rá. Kimerítő lehet Barbie-lábakkal pózolni.

 

?

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Kendall Jenner ülve könnyebb helyzetben volt, mint Kourtney Kardashian állva. Álló helyzetben maximum egy lábat lehet Barbiesan tartani. De ez ugyanúgy elfogadott Barbie-láb, úgyhogy érvényes, ha a közösségi oldalon jelenleg is tomboló trendet vesszük figyelembe.

Az amerikai színésznő, Victoria Justice hamar rájött szerencsére, hogy az ő csodálatos lábai abszolut alkalmasak arra, hogy a legfrisebb trendet kövesse velük. Az ő Barbie-láb képe már félmillió like-on is túl jár.

 

This rock formation is pretty heavy! ? @revolve #revolvearoundtheworld

A post shared by Victoria Justice (@victoriajustice) on

Azóta persze az új őrület lassan az egész világon körbeér, így már Európa déli országainak népszerű modelljei is közzétették a saját verziójukat. Ez a horvát versenyző például ígéretes fotóval szállt be a versenybe, amelyben nem lesz vesztes.

 

A post shared by Jolie.hr (@jolie.hr) on

Ugyanis, ha verseny lenne, akkor Bella Hadid ismét toronymagas favoritnak számítana benne. Igaz, az ő képén nehéz nem észrevenni a bikinis hátsóját, ami a Barbie-lábait is jelentősen megszépítik.

 

A post shared by ? (@bellahadid) on

 

24 óra