Az orosz Popeye feltöltette a lábait is! - Ezt látnod kell

Még mindig csak 21 éves, de már most annyi fordulat van az életében, ami tíz embernek is sok lenne.

Néhány hónapja mutattuk be az olvasóinknak Kirill Tereshint, aki - miután leszerelt a katonaságtól - a fejébe vette, hogy ő lesz az élő Popeye. A huszonegy éves srác illegális készítményekkel kezdte el injekciózni a karjait, erőfeszítéseit pedig siker koronázta - aránytalanul nagy bicepszeket növesztett.

Kirillt az orvosok többször figyelmeztették, nem véletlenül színeződtek el a karjai, jobb lenne, ha befejezné ezt az őrültséget, hiszen az a veszély fenyegeti, mindkét keze leesik. Úgyhogy egy időben úgy tervezte, nőként folytatja az életét, melleket csináltat magának. Már fotózáson is járt.

És most itt az újabb fordulat: a fiatalember kés alá feküdt. Sokak meglepetésére azonban mégsem melleket, hanem méretes vádlikat operáltatott magának. Természetesen az erről készült képek máris futótűzként terjednek a neten.

 

A post shared by PicsOfTheDay (@picsoftheday001) on

Egyelőre az egész alakos képre várni kell, pedig akkor láthatnánk igazán, hogy a méretes bicepsz és szilikon-vádli milyen összhangban van egymással, de addig nézzünk meg egy videót Kirillről búcsúzásképpen - megkönnyíti a várakozást.

 

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra