Zsolt tavaly egy vagyont nyert a lottón, de ma már hajléktalan

48 milliót nyert a lottón tavaly, most az utcán tengeti mindennapjait a férfi, egy tolószékben ülve.

Felesége volt, három gyereke, majd miután nyert, megszaporodtak a barátok is. Varga Zsolt korábban közmunkás volt Taszáron, míg nem tavaly a postán azt mondta neki az ott dolgozó, amikor beadta ellenőrzésre a szelvényét: „Ezt az összeget nem tudjuk kifizetni”. Közel 48 millió ütötte a markát, aminek hamar híre ment a faluban.

"A pénzből vettem egy házat itt a faluban, teljesen felújítottam, cserépkályhát is rakattam bele, és szépen berendeztem. De tettem félre a gyerekeimnek is egy-egy jelentősebb összeget. A sok új barátomnak pénz kellett, és én adtam nekik. Sajnos aztán a sok pénz megrészegítette a feleségemet is, lelépett egy másik férfival, miközben szórta a pénzt két kézzel. Aztán nagyon gyorsan elromlott minden. Elváltunk, ami pénz maradt még, az is elfogyott mind. A házon, amit vettem, a mai napig pereskedünk, oda beköltözni nem tudok. Mivel azonban pénzem sincs, így az albérletemből is el kellett jönnöm. A gyerekeket elvette a gyámügy, most nevelőszülőknél vannak. A barátok is elkoptak, persze a pénzemmel együtt." - mondta a sonline.hu-nak Zsolt.

A férfi jelenleg törött lábbal ül egy tolószékben, várja, hogy meggyógyuljon, és Németországban keressen munkát. A pénzből 5-5 milliót megmentett a gyerekeknek, lekötötte,  és hozzá is nyúlhatna, de inkább az utcán alszik, tőlük nem veszi el a jövőjüket.

24 óra