Kelemen Anna kisorsolta magát - ez a férfi tölthet vele egy estét!

"Sokan elmentünk tegnap! Voltak, akik szavazni is! Ugyan az ellenzék impotens, remélem a nyertes nem! Kiposztoltam, megígértem, most kisorsoltam! Aki hegyezheti a ceruzáját: N. Zsolt budapesti csődör!" - írta ki a képéhez Annácska, amelyen feltehetően abban a szettben látható, amiben a szerencsést fogadja majd.

"Tisztelt Választópolgár! Szavazzon és velem tölthet egy estét!
Ha április 8-an elmegy szavazni, készít erről egy selfiet és elküldi nekem commentben a képet, lehet,hogy Maga lesz a szerencsés, akivel együtt vacsorázom! Ugyanis a szavazók között kisorsolom egyiküket! Önnek az a dolga, hogy hegyezze a ceruzáját, a többi az én dolgom! Mert a haza mindenekelőtt!" - írta ki a játékot a választások előtt Anna.

"Szavazz Te is! A szavazásról szóló értesítőben nem volt dress code, így én a bikinimre szavaztam első körben! A fülkében teljesen mindegy, hogy az ember, diák, nyugdíjas, vállalkozó, esztergályos, vagy éppen munkanélküli. Díva, vagy modell. Mindenkinek a szavazata ugyanannyit ér! Kérlek, menj el szavazni Te is!" - négy éve így kampányolt Anna.

Íme egy szerencsés választópolgár vacsorapartnere. Az Annácskával töltött est feltehetően örök emlék marad majd valakinek, akit úgy hívnak: N. Zsolt.

24 óra