Bezár
nébih, étterem, gusztustalan,
Forrás: Nébih

Ezenfelül a konyhában, a hűtött munkapultban a tisztított, aprított zöldséget együtt tárolták az olvadó, nyers hússal. Az egységben nem állt rendelkezésre megfelelő számú mosogató sem, így a fogyasztóktól megmaradt szennyezett tányérok visszakerültek a konyha területére. A készételek melegen tartásáról nem gondoskodtak. 
Előző Következő
  • nébih, étterem, gusztustalan,
  • nébih, étterem, gusztustalan,
  • nébih, étterem, gusztustalan,
  • nébih, étterem, gusztustalan,
  • nébih, étterem, gusztustalan,
  • nébih, étterem, gusztustalan,
  • nébih, étterem, gusztustalan,
  • nébih, étterem, gusztustalan,
  • nébih, étterem, gusztustalan,
  • nébih, étterem, gusztustalan,