Parkrendezés, nagy kert vagy telek? A válasz egy kistraktor lehet

Alighanem a traktor szó hallatán mindenkiben felsejlik egy egyébként sztereotipikus kép, amit a traktorral azonosít. Ez biztosan egy nagy, erős, kicsit kopott járgányt jelent, amely képes fáradhatatlanul végezni teendőit a mezőgazdasági területeken. 

De vajon hogy fér el egy ilyen óriási, és nem éppen fordulékony masina a mi kertünkben? Tarts velünk te is, és ismerjük meg a kompakt kistraktorok paramétereit alaposabban!

A lusták fegyvere?

Mi inkább úgy fogalmaznánk, hogy az okosaké! Igazán bölcs dolog ugyanis egy olyan géppel gazdagítani az eszközparkunkat, mint egy kompakt kistraktor, hiszen remek szerkezetről beszélhetünk. Éppen ezért vessük rá magunkat a lehetőségre, ha azt látjuk, hogy egy john deere kistraktor eladó.

Miért éppen ez a márka?

Elsősorban amiatt, mert ez a név mára teljesen összeforrt az olyan pozitív vonásokkal, mint a megbízhatóság, a kiváló teljesítmény, a tartós és strapabíró kivitel, valamint a sokoldalúság. A gyártó nevével fémjelzett gépek mindegyikéhez nagyon sokféle tartozék és kiegészítő beszerezhető, amelyekkel kapcsolatban az Agroflex csapata szívesen tájékoztatást ad, illetve válaszol a velük kapcsolatos kérdéseinkre is.

Mennyire lehet kihasználni egy kistraktort?

Noha abban az esetben, ha éppen nyáron kattintottál erre a cikkre, alighanem elsősorban a nyár körül forognak a gondolataid. Ha az ebben a szezonban elvégzendő legszükségesebb feladatokat nézzük, akkor a fűnyírás lesz az, ami eszünkbe jut, illetve a tartósnak és egészségesnek bizonyuló növényzet fenntartásához még egy öntözőrendszer kialakítása vagy a napi szintű locsolás is szükséges.

A már említett kiegészítőknek köszönhetően azonban a kompakt kistraktorokat nagyon sokféleképpen tudjuk majd használni, ráadásul úgy, hogy minden egyes évszakban hasznos segítőtársnak fogjuk majd érezni közben.

A téli időszakban akár megtisztíthatjuk vele a kerti vagy a ház előtti járdákat, persze pillanatok alatt, így más feladataink elől nem rabol el majd a hosszú ideig tartó hólapátolás, ami valljuk be, igencsak kevesek kedvence.

Így aztán a válasz erre a kérdésre az lesz, hogy attól függ, hogy milyen tartozékokat szereztünk be hozzá, hiszen nincs akadálya annak sem, hogy ágaprítóként használjuk majd vagy például mulcsoláshoz.

Mindenkinek javasolt a kompakt kistraktor?

Ez nem egy olyan egyszerűen megválaszolható kérdés, de ha muszáj konkrétumokat mondani, akkor úgy fogalmaznánk, hogy a legtöbb ember számára igen, ha pedig szakmabeliként foglalatoskodunk például parkrendezéssel, vagy akár építőiparban tevékenykedünk, akkor pedig hatalmas felkiáltójelekkel is megtoldhatjuk ezt a választ.

Talán csak azok nem veszik hasznát egy ilyen remek gépnek, akiknek nagyon kicsi kertjük van, illetve ennek következtében a kerti feladataik sem vesznek el túl sok energiát vagy időt tőlük.YÁ

kert