Hangsúlyozzuk az előnyös tulajdonságainkat egy öv segítségével

Sok nő abban a tévhitben él, hogy a verhetetlen megjelenés feltétele a bomba test, pedig ez egyáltalán nem így van. Ha megismerik a testalkatukat, és ez alapján tudatosan választják meg a kiegészítőiket, akkor bizony remekül ki tudják hangsúlyozni az előnyös adottságaikat.

Vegyük példának a kerekded almákat

Lehet, hogy az almáknak szélesebb a válluk és a derékvonaluk, de mindemellett formás lábakkal és csinos dekoltázzsal is rendelkeznek, amelyeket vétek lenne nem kiemelni.

Erre a célra tökéletes megoldást jelentenek a vékony, de nem skinny fazonú, visszafogottabb derékövek a Topicipő webáruház kiegészítő kínálatából. Persze a szélesebb típusokról sem kell feltétlenül lemondani, csupán arra kell odafigyelni, hogy hová kerül.

Mi helyzet a körtéket illetően?

Bár a körte típusúak karcsú dereka irigylésre méltó, de a fenekük, a csípőjük és a combjaik kritikus pontnak számítanak. De szerencsére ezek könnyedén ellensúlyozhatóak, ha a farmerhez és a nadrághoz slim öveket, a ruhához, az inghez és a zakóhoz pedig feltűnő, színes szíjat viselnek, és ezáltal a karcsú derékvonalukra helyezik a fókuszt.

A karcsú téglalapoknak szóló tanácsaink

Natalie Portmanhez és a Szex és New York sztárjához, Sarah Jessica Parkerhez hasonlóan sportosabb, vékony testalkattal rendelkező hölgyeknek leginkább a nőies vonalaik kiemelésére kell fókuszálni. Ehhez pedig bátran választhatnak vagány, mintás és minél szélesebb öveket. A keskeny fazon viszont tabunak számít.

Az arányos homokóráknál az a szabály, hogy nincs szabály

Minden nő arról álmodik, hogy a csípője és a felsőteste arányosan egyforma szélességű legyen, mivel ilyen adottságokkal gyakorlatilag bármi fantasztikusan áll rajtuk, beleértve a kiegészítőket is.

+1 testalkat, amelyről sokan nem is hallottak még

A cselló testalkat legfontosabb ismérve, hogy a pici túlsúly ellenére a mellek nagyok, a fenék vonzóan kerek, ráadásul még a lábaik is vékonyak. Hogy egy példát említsünk a sztárvilágból: Oprah Winfrey is cselló testalkattal rendelkezik.

Az almákhoz hasonlóan az ilyen testalkatú hölgyek esetében is egy csinos ruha egy vastagabb, mell alatti övvel lehet a befutó, de a nadrághoz választott vékonyabb derékszíj is jól muzsikálhat.

Hogyan döntsünk?

Amennyiben ránézésre nem tűnik egyértelműnek, milyen alkatúak is vagyunk, akkor szükség lesz a mérőszalagra. Álljunk egy teljes alakú tükör elé fehérneműben, és mérjük meg a váll-, a mell-, a derék-, valamint a csípőbőséget! Fontos, hogy mindig a lehető legnagyobb körfogatot jegyezzük fel.

Az adatok birtokában pedig már csak számolnunk kell. Tegyük fel mondjuk, hogy a mellbőségünk 94 cm, a derekunk 68 cm, a csípőnk pedig 102 cm! Ez első pillantásra körte alkatnak tűnik, mivel a csípő a legszélesebb, ráadásul jóval kerekdedebb is, mint a derék.

De, ha az adatok közötti különbségeket is megnézzük, és ez alapján az arányok a mell irányába tolódnak el, akkor fordított háromszögről, ha pedig a mell és a csípő arány közel azonos, és a derék széles, akkor alma alkatról beszélünk.

24 óra