Munka home office-ban? Ezek a szakmák fizetnek a legjobban 2024-ben is!

Ha eleged van a mindennapi mókuskerékből, az állandó ingázásból, és úgy döntöttél, hogy kipróbálod magad egy teljesen más területen, akkor érdemes elolvasnod cikkünket, hiszen a legjobban fizető munkákat gyűjtöttük össze: ráadásul ezek mindegyike otthonról is végezhető!

Tarts velünk, hogy megtudd, melyek azok az állások, amelyek nagy jövővel kecsegtetnek, és eláruljuk azt is, hogyan tudod megszerezni a munkavégzéshez szükséges tudást!

1. Grafikus

Még mindig nagyon népszerű a grafikus szakma, és úgy tűnik, az AI sem tudja elvenni a tehetséges szakemberek munkáját. És hogy hol tanulhatod meg az alapokat? A The Bright Academy grafikus tanfolyama jó kiindulópont lehet. Ez a képzés online végezhető, azonnal neki is lehet kezdeni.

Videós és szöveges tananyagok vannak fent az oldalon, összesen 8 modulból áll a tanfolyam. Az oktató egy nagy tapasztalattal rendelkező senior graphic designer, aki nemzetközi projektekben is részt vett már.

Olyan érdekes és hasznos témák kerülnek elő a képzésen, mint az Adobe Photoshop vagy az Adobe Indesign és az Adobe Illustrator használata, de megtudhatod azt is, hogy hogyan készítsd el a saját márkakönyvedet.

Érdemes elvégezni az online kurzust, ha van egy kis kreatív vénád, és szívesen segítenéd a vállalkozásokat saját brandjük kialakításában, népszerűsítésében. A fizetés persze leginkább az elvégzett munka minőségétől függ majd, jobb tehát, ha minél előbb elkezdesz tanulni és gyakorolni.

2. Data scientist

A mesterséges intelligencia megjelenése nagyban átírta a munkavégzésről való elképzeléseinket is. Tudtuk eddig is, hogy az IT-szektor szakmái felértékelődnek, de ez egyre inkább nyilvánvaló.

Sok cég keres például Data scientist szakembert, azaz adatelemzőt, azonban kevés a jó munkaerő ezen a területen. Ha érzel némi affinitást a téma iránt, akkor érdemes lehet a The Bright Academy képzésére jelentkezned, mert itt valóban kitanulhatod a szakmát rövid idő alatt.

A tanfolyam szintén online végezhető, és bizony a videós magyarázatok extrán jól jönnek, hiszen nagyrészt matematikai, logikai készségeket fejlesztenek itt. Függvényekkel, pivot táblákkal, statisztikai adatok vizsgálatával ismertetnek meg, jó, ha egy kicsit értesz már az Excelhez.

3. Programozó

Nagyon népszerű minden programozó szakma, és ezek is végezhetők otthonról. Ha eddig halogattad valamelyik programnyelvben való elmélyülést, itt a remek alkalom! A fent említett oldalon találsz Java programozás kezdőknek kurzust.

4. PPC marketinges

A marketing szakmák mindegyike is favorit, jól fizetnek, és a home office is garantált. Talán most a PPC marketingesekre van a legnagyobb szükség, hiszen a webáruházak száma is egyre nő.

Egy PPC szakember segítségével elérhető a nagyobb konverzió, sikeresebben teljesítenek a hirdetések, így sok webáruház-tulajdonos ad megbízást ilyen szolgáltatásra.

Nézz szét az online tanfolyamok között, biztosan megtalálod a neked való képzést, amivel elkezdheted szabadúszó karrieredet!

24 óra