Szemétben turkálással keres 35 milliót évente ez az anya - Videó

Élete közepén jár, elfoglalt, mint minden dolgos nő, mégis, imád a kukábnan turkálni. És mesés vagyont keres vele. Pedig ez csak hobbi.

A baltimore-i Jennifer Lleras nem akármivel csinált magának világra szóló hírverést. Amikor a 40 éves nő vásárolni megy, sosem hagy ki egyetlen alkalmat sem, és a szemetesek között turkál, hogy olyan dolgokat vigyen haza, amik szerinte még hasznosak. Ráadásul már 20 éve műveli ezt - mint ahogyan arról a New York Postnak mesélt. Ugyanakkor hozzátette: egyáltalán nem szorul rá erre, hiszen egy sikeres marketingügynökséget vezet, és egész jól keres.

De nem tehet róla: "Szórakoztatónak találom - olyan, mint egy kincsvadászat" - mondja Jennifer, majd hozzáteszi: "Talán hetente egyszer megyek ki - amikor elintézek valamit, mindig megnézem a szemetes konténereket". A nem hordott ruháktól kezdve az élelmiszereken át az iskolai felszerelésekig - a kétgyermekes anyuka már sok olyan dolgot talált, ami szerinte még teljesen rendben volt, azaz nem a szemétben lett volna a helye.

Azt is elárulta, mekkora összegre tesz így szert évente. És hogyan.

Lapozz a folytatásért!

24 óra