Amit az apa tanít a kislányának a kertben, milliók szívét olvasztja meg - Videó

Futótűzként terjed

Amikor az anyuka meglátta a lányát és a szerelmét az udvaron, azonnal könny szökött a szemébe. Videóra is vette a pillanatot, így milliók éreznek együtt vele.

Az angliai Kentből származó Cayley Wilders videóját milliók nézték meg az elmúlt napokban, nem véletlenül. A felvételen az alig 2 éves lánya, Arabella az apukájával. Conorral látható a kertben. Az apuka azt tanítja épp a kislánynak, hogyan kell helyesen ugrani. Igen: a felnőtt férfi megmutatja a picinek, hogyan kell páros lábbal felugrani, majd leesni. És ennek jó oka is van. Nagy-Britanniában ugyanis a gyerekeket rendszeresen tesztelik olyan képességekre, mint a nyelvi, szociális készségek, hallás, látás és motoros képességek, például az ugrálás.

@cayleywilders Looking out of the window seeing this made my heart melt. #dadsoftiktok #bestdaddy #daddydaugther #cute #parentsoftiktok #parenting #fatherhood #toddlersoftiktok #toddlerdad #fyp ♬ Peace - Bethel Music

Mint kiderült, Arabellának ebben volt hiányossága. a Következő vizsgálat előtt pedig az apja ezért a kezébe vette a dolgot. "Amikor elmondtam a férjemnek, hogy az ugrálás az egyetlen dolog, amit nem tud csinálni, ő maga akart meggyőződni róla, és kivitte a kertbe gyakorolni" - mondta Cayley egy interjúban, aki váratlanul figyelt fel az eseményekre. "Fent dolgoztam otthonról, és hallottam őket a kertben, így kint figyeltem, ahogy mindketten együtt ugrálnak. Büszke és boldog voltam." - magyarázta a Newsweeknek.

Végül az is kiderült, Arabella nagyon jól szerepelt a vizsgán. "Szerintem jobban kellene értékelnünk és elismernünk az apukákat, mert nem kapnak eleget belőle" - vonta le a következtetést az édesanya.

Címlapfotó: TikTok/cayleywilders

24 óra