Hiába várta a városházán: esküvőjük napján hunyt el az X-Factor sztár menyasszonya - Fotók

Ennek a napnak kellett volna megkoronáznia a szerelmüket - a dolgok azonban tragikus fordulatot vettek. Képtelen feldolgozni.

Napra pontosan egy éve lett volna az esküvőjük: az X-Factor sztárja máig képtelen feldolgozni, ami aznap történt. "Egy évvel ezelőtt felvettem az öltönyömet, és arra számítottam, hogy találkozunk a városházán, és elmondom, hogy elveszlek feleségül. Végül egy kórházi váróteremben viseltem. Egy évvel ezelőtt a legnagyobb gondom az elviselhetetlen hőség volt. Elképzelni sem tudtam, hogy milyen elviselhetetlen fájdalom fog rám várni" - emlékszik most Tom Mann. A pár szerelme akkor már régóta tartott, sőt, alig 8 hónappal korábban született meg közös gyermekük. 

via GIPHY

A 34 éves Daniella halála nem csak őt, az egész világot sokkolta. Annak ugyanis semmilyen előjele nem volt. "Sosem jutottunk el az oltárig, sosem mondhattuk ki az eskünket, vagy táncolhattuk el az első táncunkat, de tudom, hogy tudod, hogy te vagy az egész világom és a legjobb dolog, ami valaha történt velem" - írta a tragédia után a bejegyzésében, amiben a drámai hírt megosztotta a világgal. S hogy mi tartotta azóta életben? Elmondása szerint a közös gyermekük, a szülei pedig erejük felett támogatták a bizonytalan hónapokban. 

A zenész friss bejegyzése könnyeket csal a világ szemébe!

DRÁMAI KÉPEK: esküvőjük napján vesztette el szerelmét - ezt gondolja most!
  • Tom Mann tragédia
  • Tom Mann tragédia
  • Tom Mann tragédia
  • Tom Mann tragédia

Címlapfotó: Instagram/tommanninsta

24 óra