78 éves lett: végleg legyőzte a plasztika a Dallas sztárját - Fotók

Elvis Presley volt feleségét ünnepli a világ, Priscilla 78 éves lett. A színésznő az elmúlt évtizedekben főként a plasztikai beavatkozásai miatt került címlapokra. Legutóbb pedig lánya elvesztése miatt. 

1967 és 1973 között Elvis Presley felesége volt, ami már önmagában egy jelentős ugródeszkát jelentett az életben. Priscilla Presley a válásuk után is kitartott A Király családneve mellett. Nem is csoda, hogy sorra megtalálták a lehetőségek. Így például a Dallas című sorozat Jenna Wade szerepe, aminek köszönhetően Magyarországon is ismert és népszerű lett. Az évek múlásával azonban a szerepek helyett a plasztikai sebészek száma kezdett szaporodni a vele kapcsolatos hírekben. 

A műtéteknek köszönhetően ő sem kerülhette el a sorsát: nem csak az idő, a sok beavatkozás is nyomott hagyott az arcán

Jockey és Bobby Ewing, Pamela, Samantha, Lucy és a jó öreg "Tintás" Barnes. Amerikában 1978-tól, Magyarországon pedig 1990-től ültették le szinte a teljes lakosságot a tévéképernyők elé. Ekkor ismerhettük meg a páratlan szépségű Jenna Wade-et, Bobby első szerelmét, akit Elvis Presley özvegye alakított. Priscilla Presley az elmúlt években rendre a plasztikai műtétjeinek az eredényével szerepelt a címlapokon. Január elején aztán jött a lesújtó hír: 54 éve skorában elhunyt Lisa-Marie, Elvis és Priscilla lánya. 

A Király volt felesége 78 éves lett: az idő, a megpróbáltatások és a plasztika végleg legyőzte.

FOTÓK: 78 éves lett a Dallas Jenna Wade-je - Szétesik a sok plasztikától
  • Elvis és Priscilla Presely
  • Priscilla Presley
  • Priscilla Presley
  • Priscilla Presley
  • Priscilla Presley

Címlapkép: Profimedia/RedDot

24 óra