Bréking! "Excsajával" posztolt a magyar sztár, majd őrült bejelentést tettek - Fotó

Egy papi igazolvány bevetésével, hirtelen felindulásból kelt egybe a népszerű humorista és menyasszonya - írja a Naphire.hu.

Meglepő bejegyzés jelent meg Orosz Gyuri közösségi oldalán: “A Grand Canyonnál excsajommal” - írta a képe alá, a Naphire.hu viszont azt is kiszúrta: ezúttal nem egy szakításról van szó. A népszerű stand upos ugyanis egy hastag formájában ezt is hozzábigyesztette: "márafeleségem". A Naphire.hu utolérte a párt, így kiderült, hogy valóban összekötötték az életüket. Las Vegasban és nem akármilyen viszontagságok közepette, némi fondorlattal.

“Mindent az utolsó pillanatra hagytunk, a gyűrűt az esküvő előtt öt perccel hozták meg” - kezdte a Naphire.hu-nak a humorista, aki hozzátette: volt egy csalijuk is. “Szerencsére magyar volt a nagymamája és a töltött káposzta volt a varázsszó, amit imádott a csaj. Ezért soron kívűl megcsinálta” - folytatta a Stand Up Comedi Humortársulat alapítója. De a megpróbáltatásaik ezzel nem értek véget, hiszen a birokrációval is szemben találták magukat.

“A hivatalban csak megesett rajtunk a szívük, hogy szegény magyarok csak ezért jöttek idáig - így ott is soron kívűl fogadtak. A kápolnában pedig csak úgy tudtunk soron kívül bejutni, hogy megmutattam az amerikai papi igazolványomat. Még tavaly csináltattam brahiból, hogy össze adjam a barátaimat. Amúgy igazi, online vizsgáztam le” - mondta a humorista a lapnak, majd hozzátette: “Na ez kérem a magyar virtus.”

Címlapfotó: Instagram/oroszgyuri

24 óra