Bombanő lett Eminem cuki kislányából - Ez a férfi veszi feleségül - Fotók

Több mint húsz éve a legkeresettebb előadók egyike, kislánya azóta bombanő lett, amit nem szégyell megmutatni sem. Nem csoda, hogy a 27 éves lányt oltár elé is kísérik.

Megkockáztatjuk, nincs a Földön ember, aki ne hallott már volna egy Eminem slágert, vagy ne tudná dúdolni a dalainak a refrénjeit, azt azonban csak kevesen tudják, hogy bizony, a szókimondó rappernek már gyerekei is vannak. Nem is egy, három. Köztük a 27 éves Hailie Jade, akiért megbolondul a világ - persze, elsősorban a férfiak. Közösségi oldalán több mint 3 millióan követik - így ők már mind értesültek róla, nincs remény: Eminem lányát oltár elé kísérik.

A bikinis bombázóvá lett rapper-sarj pasija nem akármilyen fickó

via GIPHY

A jelek szerint Hailie Jade Scott életére hatással lehetett, hogy édesapja és édesanyja kétszer házasodott össze, majd vált el - ő ugyanis fiatal kora ellenére hosszú évek óta kitart az udvarlója mellett. Sőt, a kapcsolatuk rövidesen szintet is lép, hiszen a rendkívül sármos férfi nemrég igyencsak romantikus módon kérte meg a lány kezét. Eminem bikinis képeivel is híressé lett lányának fejét így rövidesen bekötik. Úgyhogy a rajongóknak egy álmuka biztosan el kell hesegetniük... 

Íme Eminem lánya 27 évesen - ez a fickó pedig a vőlegénye!

Pikáns képek: Eminem lánya kicsit se szégyellős - ez a sármos fickó kíséri oltár elé!
  • Eminem lánya
  • Eminem lánya
  • Eminem lánya
  • Eminem lánya
  • Eminem lánya

Címlapfotó: Instagram/hailiejade-Profimedia/RedDot

24 óra