Könnyezve mesélt az élő műsorban: megkérték Nyertes Zsuzsa kezét!

Egyelőre lánya esküvőjére gyűjt, de azt sem tartja kizártnak, hogy ő is férjhez megy.

Lehet a házasság intézményében hinni? Többek között erről beszélgetett az RTL Reggeliben a két műsorvezető Madár Veronikával és Nyertes Zsuzsával, amikor váratlan titokra derült fény. A színésznő 48 éve él boldog kapcsolatban a párjával, egy lányuk is született, aki idén már 30 éves, és lassan férjhez megy. Azt azonban eddig senki nem tudhatta, hogy időközben Zsuzsa kezét is megkérte a párja.

Papp Gergő kérdésére a színésznő részletesen elmesélte, hogy történ a lánykérés. “Nagyon romantikus volt” - kezdte. “Igazából a hatvanadik születésnapomat a Vidám színpadon ünnepeltem. Előző nap, amikor mentem a próbára, elvittek a kedvenc éttermembe, ahol egy külön teremben voltunk. Egyszer csak bejött a pincér és behozott 60 szál rózsát, és azt mondta, hogy az egyik vendég küldte” - emlékezett, majd hozzátette: a csokorban volt egy levélke, amire ennyi volt írva:

“Anyuci leszel a feleségem?”

“És akkor ott volt a gyűrű…” - folytatta Zsuzsa, miközben már ő maga is meghatódott az élő műsorban. Csak úgy, mint akkor, hiszen - mint elmondta - nem csak mások, ő is zokogott. A színésznő azt is elárulta a műsorvezetők kérdésére: egyelőre a lány esküvőjére gyűjt. De ha úgy hozza az élet, és nem “vénlányként” hal meg, akkor sem tervez nagy esküvőt.

A műsorban a gyűrűjét is megmutatta.

Címlapfotó: TV2

24 óra