Tatár Csilla megdöbbent, amikor rákeresett a neten, kivel csalta meg a volt párja

Utólag tudta meg, hogy megcsalta a párja - árulta el az ATV #Bochkor című műsorban.

A megcsalás is téma vot az ATV népszerű műsorában vasárnao este, Bochkor Gábor vendégei ugyanis Shakira és Piqué válási botránya kapcsán a saját tapasztalataikat is elmesélték a műsorvezető kérdéseire. Tatár Csilla sokak megdöbbenésére elmesélte, bizony, korábban őt is megcsalták. “Tudom, hogy milyen az, amikor utólag derül ki” - mondta a naphire.hu információi szerint, majd a részleteket is elárulta.

“Az én helyzetem azért volt érdekes, mert én nem a kapcsolatomban tudtam meg, hanem utána, hogy engem megcsaltak” - mondta, később elárulta, pszichológusz is megkérdezett akkor. “Szóval, rákeres ilyenkor mindenki nyilván Instán, Facebookon hogy hogy néz ki az, aki befeküdt a te ágyadba is, amikor te éppen valahol voltál, és akkor mindig jön a megdöbbenés - amit Shakira is megénekelt - hogy: ez, hozzám képest, ez komoly!? Egy Ferrarit egy Twingora?” - Így Csilla.

A műsorvezető a szakember magyarázatát is megosztotta a műsor vendégeivel és a nézőkkel. Szerinte ugyanis a félrelépésekhez a férfiak általában "alulválasztanak". “Ilyenkor az van, hogy a férfiak azért választanak mindig alul, mert az alulválasztással megélhetik azt az énjüket, amit mondjuk a feleségük mellett nem. Ez a nő az felemeli, csodálja őket” - mesélte Csilla a műsorban.

Címlapfotó: Instagram/csillatatar

24 óra