27 éve indult a legendás sorozat: így néz ki Xena, a harcos hercegnő ma - Fotók

A 90-es évek egyik kultikus sorozata volt, a főszerepet egy új-zélandi színésznő kapta meg, aki lassan már az 55-öt tölti majd.

1995-től került képernyőre, hat évadon át futott nagy sikerrel, s szinte az egész világot meghódította. A Xena: a harcos hercegnő főszerepét egy akkor alig 26 éves színésznp kapta meg. Lucy Lawless 134 epizódban alakította a törvények kívüliek vezetőjét, aki egy ideig gyilkolt és fosztogatott, majd a jó oldalra állt át és a jóért harolt. Különleges harci technikái és fegyverei épp úgy nyűgözték le a világot, mint fantasztikus alakja és méretes dekoltázsa.

via GIPHY

Xena seregeket és isteneket győzött le. A sorozat többek között az ókori Görögországban, Egyiptomban, Kínában, Germániában és Rómában játszódott és olyan történelmi személyiségek is megjelentek benne, mint Julius Caesar, Kleopátra és Homérosz. Lucy Lawless a sorozat befejezse után is a pályán maradt és olyan filmekben szerepelt, mint a "Pókember" (2002) és a "Bedtime Stories" (2008). De sikeres sorozatokban is feltűnt, mint például az X-akták, vagy a Spartacus. Az elmúlt bő negyed században pedig számtalan alkalommal alakította át a külsejét.

Legutóbb három éve az Élete a halál című sorozatban szerepelt - fel sem ismered majd!

FOTÓK: így néz ki Xena ma, 54 évesen - A leszbikusok ikonja lett
  • Xena sorozat ma
  • Xena sorozat ma
  • Xena sorozat ma
  • Xena sorozat ma

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra