Elállt a nő lélegzete, amikor meglátta a kislányát, aki a kerti játékból jött be - Videó

Egy gyerek maga a csoda! Persze, mindamellett, hogy folyamatosan képesek aggodalmat okozni a szüleiknek. Egy 33 éves nőnek nem mindennapi története van erről.

Egy 33 éves háromgyerekes édesanya nem mindennapi sztorija az Instagram aktuális ságere - legfőképpen a szülőknek köszönhetően. Az amerikai Lexingtonban élő háromgyermekes anyának nemrég igencsak próbára lett téve az idegrendszere, amikor a középső lánya nem mindennapi akcióval tette próbára azt. A 4 éves Mila az udvaron játszott a testvéreivel, anyjuk, Julie azt hitte, minden a legnagyobb rendben. 

A lányok azonban olyan dolgot eszeltek ki, ami az anyjuknak a nap hátralévő részére bőven adott teendőt!

"A szülőségnek megvan a módja, hogy akkor rúgjon beléd, amikor már amúgy is a földön vagy" - írta a nő az Instagramon, ahová egy videót is posztolt a lányáról. Bár először a kislány édes tekintete ragadja meg először a videó nézőit, néhány pillanattal később már mindenki kiszúrja az oda nem illő és hátborzongató részleteket. A kislány hajában furcsa dolgok rajzólodnak ki.

Bizony, ezek azok... - te is jól ismered őket, igaz?

Az édesanya nem tehetett mást, mint egyesével, kézzel szedi ki a lánya hajából a szúrós, ragadós, tapadós növényeket. Órákon át tartott a művelet. "Sok könny és véres kéz később, de hála a hajának, hogy még mindig ép" - tájékoztatja követőit Mila édesanyja az Instagramon. gy viszont elkerülték az ollót, így nem kellett kopaszra vágni a kislány haját. Julie-t mindenesetre nagyon megviselte a dolog.

"Most szükségem van egy-két italra, hogy felépüljek" - közölte, de azt is elárulta: eljön majd az idő, amikor utólag majd jót nevet ezen a történeten.

Címlapfotó: Instagram/julie.e.tanner

24 óra