Emlékszel a Hazárd megye lordjaira? Így néznek ki ma a főszereplők - Fotók

Bő négy évtizede került a képernyőre, hét évadon át futott nagy sikerrel és örökre hatása let ta kultúrára is.

A Hazárd megye lordjai nem csak Amerikát, az egész világot meghódította a 80-as évektől kezdve. Ez volt talán az első olyan akciókban, kalandokban és nevetésben egyaránt bővelkedő sorozat, amiben jelentős szerepet szántak egy bivalyerős amerikai autónak. Emlékezetes: a narancssárga Dodge Charger  a nyitójelenetben több méteres magasságban repült át egy másik autón. Ez a típus, évjárat, szín és a 01-es felirat azóta is rendkívül népszerű a legendás autók között.

via GIPHY

Csak úgy, mint a film főszereplői. Luke Duke-ot egy bizonyos Tom Wopat alakította, aki a sorozattal egyidőben énekesként is megcsinálta a karrierjét. Több lemeze is megjelent, és egy ideje már inkább énekesként tartja magát számon, mint színészként. A szőke fiú, Bo Duke szerepét John Schneider kapta meg. Benne és kollégájában egy közös dolog van biztosan, ő is elismert zenész, de ő több sorozatban is szerepelt a Hazárd megye lordjai óta. 

A férfiak mágnese pedig Daisy Duke volt, a dúskeblű modellalkatú szépség, akinek a lábait akkor egymillió dollárra biztosították!

Fotók: így néznek ki ma a legendás sorozat sztárjai!
  • Hazárd megye lordjai
  • Hazárd megye lordjai
  • Hazárd megye lordjai
  • Hazárd megye lordjai

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra