Ez a 4 csillajegy most csak laza, vagy alkalmi kapcsolatra vágyik

A friss horoszkóp szerint akadnak olyan csillagjegyek, akik jelenleg még csak véletlenül sem szeretnének komoly kapcsolatot, így egyedül futnak neki a Karácsonynak. 

Fogadjuk el: vannak az ember életében olyan időszakok, amikor egész egyszerűen sem energiája, sem késztetése, de sokszor a magánéleti körülményei miatt lehetősége sincs arra, hogy egy komoly kapcsolatot beiktasson az életébe. Nincs ez másképp most sem. Mindezek fényében ne lepődjünk meg, hogy a friss horoszkóp alapján az előttünk álló hetekben többen is vannak olyanok, akik csak egy laza romácra, kalandra vágynak csak.

Lehet, hogy épp egy hosszú, zűrös kapcsolatból léptek ki nemrég, lehet, hogy egy költözés, egy munkahelyváltás, vagy egy személyes tragédia árnyékolja be az életüket. Számos oka lehet annak, hogy az ember szeretne egyedül lenni picit, vagy csak az életének más szegmensére kell koncentrálnia, hogy maga mögött hagyhassa ezt az időszakot. Persze, az sem kizárt, hogy ők egyébként így, egy ilyen viszonyban érzik csak jól magukat hosszútávon, így egy állandó partner a számukra nem cél, és nincs is ilyen irányban motivációjuk.

Ami biztos: ez a 4 csillagjegy most egy laza kapcsolatra vágyik csak. És mindent meg is tesz érte...

Ezek a csillagjegyek keresnek most kalandot, laza szeretői viszonyt!
  • laza kapcsolat
  • laza kapcsolat
  • laza kapcsolat
  • laza kapcsolat

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra