Sosem randizott még a 23 éves srác, őrült akciója miatt égnek nála a vonalak - Fotók

A 23 éves brit Ed Chapman sosem randizott még, és hiába próbálkozott a társkeresőkön is. Kétségbeesésében őrült ötlete támadt, azóta égnek nála a vonalak.

Túl van a húszon, de sosem randizott még, így barátnője sem volt. "Elértem azt a kort, amikor már randiznom kellett volna" - mondta Chapman a LadBible beszámolója szerint. Eddig azonban messzire elkerülte a szerencse, így nem mindennapi ötlete támadt. "Kipróbáltam néhány társkereső alkalmazást, de egyáltalán nem ment jól" - vallotta be. Ezért igyekezett kitalálni valamit, ami miatt a környezetébenélő nők mind felfigyelnek rá. Nos, sikerrel járt.

Kibérelt egy óriásplakátot!

"Úgy döntöttem, hogy ki kell próbálnom valami mást, és úgy éreztem, hogy a saját hirdetőtáblám jó módja annak, hogy nőkkel ismerkedjek." Most az arcát és a levelezési címét autósok ezrei látják nap mint nap egy leeds felé vezető főúton. "Az első üzenetet ugyanazon a napon kaptam, amikor a hirdetőtábla kikerült, és azóta több üzenetet is kaptam 18 és 48 év közötti nőktől. Ez eléggé vegyes" - számolt be Chapman.

Azt is elárulta, négy nővel tervez már találkozót. "Ez egy nagyszerű jel, az emberek kapcsolatba léptek velem, és ez azt mutatja, hogy a szerelmi életem nem lesz örökké csak borús és komor."

Címlapfotó: Youtube/EdChapman

24 óra