Kinyitotta a szekrényajtót éjszaka a hotelszobájában a 21 éves lány, egy pillanattal később már halott volt

Mindenkit sokkol a lány halála: szeptember 10-én a hotelszobájában találták holtan a fiatal lányt. Különös módon halhatott meg.

Megdöbbentő haláleset borzolja fel a kedélyeket a közösségi oldalakon. Chloe Haynes szeptember 10-én Walesből utazott Liverpoolba, hogy részt vegyen egy partin az Adelphi Hotelben. Állítólag ott ivott néhány pohárkával, mielőtt egy barátja visszavitte őt a szállodájába. Édesanyja, aki Wrexhamben él, elmondta: "Úgy tűnik, zavarodottan kelt ki az ágyból, mert nem tudta, hol van. És kinyitotta a szekrényajtót, azt hitte, hogy talán a vécé, vagy az ajtó, amin kimehet a szobából" - mesélte az anyha a Liverpool Echo című lapnak feldúltan. Elhatározta: kideríti, mi történhetett a lányával. 

Nicola Williams azt is elárulta, egy nagy és nehéz szekrény volt, amii valahogy rádőlt a lányára és összezúzta a légcsövét. Csak órákkal később tért vissza a lánya barátja a szállodába, ahol rátalált a holttestre. Két másik férfi segítségével sikerült leemelnie a szekrényt a lányról, de addigra már halott volt - mondta az anyja.

Közben a Merseyside-i rendőrség megerősítette, hogy Chloe Haynes halálát "balesetként" kezelik. Az anyja azonban képtelen beletörődni. "Tudnom kell. Anyaként minden részletet tudnom kell. Nem tudom, mennyi ideig volt ott lent, mielőtt meghalt. És azt mondták, hogy valaki hajnali 3 óra körül zajt hallott a szobából, de nem jelentették" - magyarázta Williams.

A haláleset körülményeit vizsgálják.

Címlapfotó: Instagram/chloe.haynes

24 óra