Plafonon lógó ketrecbe zárta 3 éves lányát az Insta-sztár, földbe döngöli a világ - Videó

Gyanítjuk, szándékos provokáció történt: az ismert modell-rapper videóján ugyanis hangsúlyosan látható a lánya - döbbenet, hogy milyen helyzetben.

A Németországban ismert 38 éves Schwesta Ewa hosszú évek óta izzadságszagúan küzd azért, hogy róla (is) szóljanak a hírek, ő az, aki nem ismeri a "túlzás" szó fogalmát. Az is köztudott volt, hogy alig három éve édesanya lett, a jelek szerint most érezte elérkezettnek az időt, hogy a lányát is felhasználja a karrierépítéséhez. Az Ewa Malanda néven ismert énekesnő egy új számát énekelgette a közösségi oldalára töltött videóban, miközben a háttérben jól látható: kislánya egy plafonon lógó ketrecben várja a sorsát.

A 600 ezer rajongóval rendelkező influenszer követői sorra akadtak ki a látványtól. "Wtf mit csinálsz a gyerekeddel" - írta egy kommentelő, és elindult a lavina. Egy idő után azonban már akadtak olyanok is, akik kiszúrták, nem olyan kegetlen a dolog, mint amilyennek látszik. Állítólag a kislány ugyanis bármikor kimászhatott volna a ketrecből, ami egy hinta. A felháborodás mértéke miatt Ewa egy újabb videóban meg is mutatta ezt, sőt, azt is hozzátette:

Minden anyukának ajánlja, aki fel akarja törölni a padlót. 

Címlapfotó: Instagram/schwestaewa

24 óra