Kemény lecke lesz: ezt a 3 csillagjegyet augusztusban utoléri a múltja

A múltunkat nem olyan könnyű lerázni magunkról. Lesznek csillagjegyek, akik augusztusban a saját bőrükön tapasztalják ezt meg.

A múltunk folyamatosan része a jelenünknek, sokszor észre sem vesszük ezt. A korábbi élmények ugyanis nyomot, sokszor mély nyomot hagynak az identitásunkban, így befolyással vannak a döntéseinkre, azaz a jelenünkre, így a jövőnkre is. Amit egykor éreztünk, az formálja azt, amit most érzünk, és amit a jövőben érezni fogunk. A korábbi tapasztalatok így befolyással vannak arra is, miben/kiben bízunk, mitől félünk, kit, vagy mit kerülünk.

Vannak olyan pillanatok is, amikor felismerjük az ilyen helyzeteket, amikor megérkezik a jelenünkbe a múlt egy emléke. Ezek a pillanatok mindig nagyon különlegesek. Ilyenkor jó esély arra, hogy megértsük, miért tesszük azt, amit teszünk, miért érezzük azt, amit érzünk, miért vagyunk azok, akik vagyunk. De az sem titok, ezek a pillanatok időnként fájdalmasak is lehetnek, sőt, időnként a padlóra is küldhetnek minket. Érdemes azonban egy lehetőségként tekinteni rájuk, így akár nyertesként jöhetünk ki ezekből a "csatákból".

A horoszkóp szerint augusztusban három csillagjegy szülöttje néz majd farkasszemet a múltjával!

Ennek a 3 csillagjegynek szembe kell néznie a múltjával augusztusban!
  • Bak
  • Bika
  • Skorpió

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra