21 milliárdos villáért harcolnak: ez a 26 éves szépségkirálynő csábította el az 56 éves sztársebészt - Fotók

Néhány hete írtuk meg, alig, hogy szakított a férjével, egy 30 évvel idősebb sztársebész oldalán kötött ki. Igen ám, de a férfi házas, így nem csoda, a friss hírek szerint hatalmas pereskedés indulhat. 

A Miss Bécs cím egykori nyertese néhány hete már Angliában is a címlapokra került. Az alig 26 éves Katherna Mazepa-nak akkor azzal sikerült a bravúr, hogy nem sokkal azok után, hogy szakított a férjével, ugyanazzal a lendülettel el is találta Ámor nyila. Hogy legyen izgalom is: új szerelme egy 56 éves sebész, aki Amerikában alanyi jogon is ünnepelt sztár - ráadásul nős. Felesége a "Született feleségek Miami" egyik főszereplője.

Miután a címlapokra került, a sztársebész hivatalosan is bejelentette, hogy szakított feleségével, Lisa-val, majd ugyanezzel a lendülettel felvállalta az egykori szépségkirálynőt. A történet itt véget is érhetne, azóta már mindenki kiháboroghatta volna magát a kommentek közt is, hogy egy 26 éves lány vajon szerethet-e egy 56 éves ismert milliomost, a jelek szerint azonban van még benne csavar. Az ex-Miss ugyanis a volt feleség szerint alaposan keresztbe tett neki. És a gyerekeire is veszélyes lehet...

Lisa perre készül, noha van egy írásos megállapodása a sztársebésszel!

Fotók: ez a villa és a két gyerek - öldöklő harc tört ki a felek közt!
  • Katharina Mazepa
  • Lisa Hochstein és családja
  • Lisa Hochstein
  • Katharina Mazepa

Címlapfotó: Instagram/katharinamazepa

24 óra