Őrizetbe vették a 30 éves Tik-Tok sztárt - döbbenetes, mit csinált élő videóban

Ezzel magyarázza

Letartóztatta a rendőrség a 30 éves tiktokert, most őrizetben várja, hogy kihallgassák.

Előbb elfogatóparancsot adtak ki ellene, majd le is tartóztatták a 30 éves Kylie Strickland-ot. Az influenszernek pornográfia és gyerekek kizsákmányolása miatt kell majd felelnie a tettéért. A Fox5 egy élőzése alatt mutatta meg a kebleit, úgy, hogy ennek két kiskorú fiú is a szemtanúja volt. A nem mindennapi akció Kylie több mint 200 ezer követőjének bizonyára feledhetetlen élmény lehetett, de a Georgia állambeli szálloda medencéjénél öszegyűlt vendégek között már nem aratott osztatlan sikert. Pláne, hogy gyerekek is voltak közöttük.

"Strickland állítólag egy Pike megyei lakóházban tartózkodott, amikor provokatív módon, szándékosan mutogatta a mellét két kiskorú gyermeknek, miközben mindezt élőben közvetítette a közösségi médiában" - írta a seriff a jelentésben. A nő viszont azzal védte meg mmagát, szerinte semmi különleges dolog nem történt. "Azok a kisfiúk több melleket láttak, mint amennyit én valószínűleg egész életemben láttam" - mondta később az influenszer.

A tiktoker szerint a fiúk már azelőtt alkoholt fogyasztottak a medencénél, hogy ő is csatlakozott volna hozzájuk. A légkör pedig annyira laza volt, hogy belesodródtak ebbe a helyzetbe.

Címlapfotó: TikTok

24 óra