Kézenfogva jelent meg szerelmével a vörös szőnyegen Keanu Reeves - Három év után... - Fotók

Évtizedeken át nem lehetett tudni, ki a párja, három éve aztán megjelent, egy munkatársával jött össze. Keanu Reeves most a nyilvánosság előtt vállalta fel a szerelmét.

A 90-es években, sikerei csúcsán elvesztette barátját, River Phoenix-et, aki drogtúladagolás miatt halt meg. Majd 1999-ben akkori szerelmével, Jennifer Syme-mal közös kislányuk halva született. Két évvel később pedig Jennifer szenvedett halálos autóbalesetet. Keanu Reeves azóta évizedeken át rejtőzködő életet folytatott, így nem csoda, hogy két éve az egész világ felkapta a fejét, amikor kiderült, újra szerelmes.

Szíve választottja ráadásul egy kicsit sem olyan nő, akit a világ elképzelt volna mellette.

via GIPHY

2019 november elején egy gálán Keanu kézenfogva jelent meg az akkor 46 éves Alexandra Grant-tel. Ő az a nő, akivel 12 évvel ezelőtt már közösen dolgoztak a színész könyvén, ő illusztrálta őket. Azóta közös kiadójuk is van, de arra senki nem gondolt, hogy a munkakapcsolaton túl szerelem is lehet közöttük. Eleinte látták őket még együtt,majd jó ideje ismét nem. Aztán másfél éve Berlinben tüntek fel, ahol a Matrix folytatását forgatták. Akkor számos paparazzi fotó készült róluk, sokszor még hajléktalannak is nézték őket.

Most hétvégén aztán megtört a jég: Keanu és Alexandra kézenfogva jelent meg egy gálán!

Fotók: a 49 éves Aelxandrát irigylik a nők világszerte - Ő Keanu szerelme!
  • Keanu Reeves
  • Keanu Reeves és Alexandra Grant
  • Keanu Reeves és Alexandra Grant
  • Keanu Reeves és Alexandra Grant

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra