Kikerekedett a lány szeme, amikor meglátta, milyen szállást talált 23 ezerért egy éjszakára az Airbnb-n a fővárosban - Fotó

Egy hihetetlen szállásról szóló beszámoló terjed futótűzként a neten. Erre a megoldásra éjszakánként 23 ezer forintért nincsenek szavak.

Egy idegen országban szállást találni gyakran elég nehéz feladat, és az esetek többségében kompromisszumokat is kell kötnie az embernek. A most szárnyra kelt történet azonban valószínűleg túlmegy minden határon. A történetet egy fiatal lány osztotta meg a Twitterén, miután az ír fővárosban, Dublinban keresett szállást, az Airbnb pedig ezt a lehetőséget is felkínálta neki. Természetesen azonnal ki is fotózta, mert ilyet még ő sem látott.

A hirdetés egy "dublini privát szobáról" szól, amit éjszakánként 59 euróért, azaz körülbelül 23 ezer forintért kínálnak és eddig minden rendben is lenne. Ha nem lenne mellékelve egy fotó is, miről is van szó pontosan. A tulajdonos ugyanis ennyi pénzért egy rozoga sátrat kínál az udvarán, a hátsó udvarban, a betonon.

Hideg és kemény éjszakára számíthat az ember, ha lecsapja ezt az ajánlatot.

Aimée nyilvánvalóan nem akarta elfogadni ezt a szemtelen ajánlatot, és egyeztetett az Airbnb-házigazdával. Az illető így válaszolt: "Szia Aimee, ez nem vicc. Talán egy kényelmes kanapé a nappaliban jobban tetszik neked. Van egy nagyon nagy nappalim és több kanapém." - próbált egyezkedni az ismeretlen.

Hogy a lány hagyta-e magát meggyőzni, az nem derült ki. A kommentelők viszont kiakadtak, és van, aki egyszerűen sokkolónak nevezi ezt a helyzetet. Meg a sátrat.

Címlapfotó: Twitter/a_mcdx

24 óra