Egy hónapon belül két világsztár is eljegyezte a Dirty dancing Baby-jét - Fotók

Szaftos titkokat árult el a múltjáról Jennifer Grey, a Dirty dancing Baby-jét két világsztár is eljegyezte egy hónapon belül.

Életrajzi könyvet adott ki 62 éves színésznő, az "Out Of The Corner" című kötet címe a "Dirty Dancing" című film egyik ikonikus sorára utal. Jennifer Grey 1987-ben egyik napról a másikra vált világsztárrá és tinibálvánnyá és most az is kiderült, ennek köszönhetően a szerelmi élete sem lett unalmas.

"Matthew Broderick és Johnny Depp ugyanabban a hónapban voltam ejegyzett el"

- mondta.

A színésznő és a 60 éves Matthew Broderick 1986-ban a "Ferris kékre változik" című tinivígjáték forgatásán találkoztak és szerettek egymásba. Kapcsolatukat eleinte titokban tartották, de egy évvel később egy szörnyű sorscsapás miatt fény derült rá. Írországban szenvedtek autóbalesetet, ketten meghaltak. Jennifer könnyű, Broderick súlyos sérüléseket szenvedett. Ezt követően nem sokkal szakítottak.

Drew Barrymore talkshow-jának a vendége volt most, ott csúszott ki a száján ez a titok is. Amikor Drew arról beszélt, a 80-as és 90-es években Jennifer több "csinos fiúval" is flörtölt, a színésznő elárulta a Borderick-Depp titkot. Igaz, korábban is szóltak erről már pletykák, még Drew Barrymore is hitetlenkedve ugrott fel, amikor ezt meghallotta.

"Ez tényleg egy jel volt, hogy bajban vagyok" - tette hozzá Baby.

Azt sem titkolta, akkoriban azt gondolta, hogy Johnny Depp valamiféle ajándék, amit "Isten azért küldött, hogy megmentse (őt) egy rossz helyzetből". Ráadásul a Karib-tenger kalózai színésze egyszerűen "embertelenül" szép volt. 

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra