Megjelent Berki Krisztián szelleme a halottlátónál - Mazsi felkereste Kiss Katót

Már szombaton megjelent Berki Krisztián szelleme a híres halottlátónál - állítja Kiss Kató. A Blikk olvasója jelentette: Berki Mazsi személyesen kereste fel a nőt.

Halottlátóhoz fordult Berki Mazsi – írja a Blikk. A lap egyik olvasója látta Berki Krisztián özvegyét a híres léleklátó irodájánál, és sikerült fényképeket is készítenie róla. "Azonnal felismertem Mazsit, ahogy ment a házhoz. Szegényen látszott, hogy megtört, szomorú volt. Feketében volt, ami érthető, hiszen gyászol. Sejtettem, hogy Katóhoz megy, itt a környéken mindenki ismeri őt, de utána oda is mentem a kaputelefonhoz és ott volt a név. Remélem, választ kap a kérdéseire és megnyugszik a lelke" – mondta a Blikknek az informátor.

"Nem kaptam engedélyt arra, hogy nyilatkozzam erről – mondta a lap megkeresésére Kiss Kató, léleklátó, aki azt azonban határozottan kijelentette, érzékelte Berki szellemét. "Már szombaton megjelent nekem Berki Krisztián" – kezdte. "Minél frissebb a haláleset, annál nagyobb a megjelenő lélek intenzitása. Úgy éreztem, ­Krisztián segítséget kért tőlem a halála után egy nappal, konkrétan adta a tudtomra a dolgokat, a ­kérdéseit. Ezeket nyomatékosította is különféle energiákkal, például felkapcsolódott a lámpa és zörgéseket is lehetett hallani" - mondta a nő.

Berki Mazsit a lap hiába kereste a látogatással kapcsolatban, egyelőre nem érték el.

Berki Krisztián holttestére pénteken reggel talált rá a lánya IX. kerületi otthona erkélyén. A rendőrség kizárta az idegenkezűséget, ám vizsgálat indult, hiszen sajtóhírek szerint Berki otthonában kábítószergyanús anyagot találtak. 

Címlapfotó: Instagram/berkikrisztian

24 óra