Mi történt közte és a sztárfocista férje csapattársa közt? - Bíróságon folytatódik a modell ügye

A nyilvánosság előtt élik az életüket és legintimabb titkaikat is rendre kiteregetik. Most egy kínos hűtlenségi ügy miatt mennek a bíróságra.

A Paris SG támadója, Mauro Icardi és Wanda Nara házasságában kevés a titok, a 29 éves sportoló és 35 éves szerelme korábban már azt is elárulta, naponta 12-szer bújnak ágyba egymással. Ez azóta is rendre téma a neten a Bild.de híre szerint, mint ahogyan az is, hogy a játékos megcsalta már a kedvesét. Ezt történetesen épp a felesége, Wanda hozta nyilvánosságra.

Az argentin modell a jelek szerint azonban nem nyugszik bele mindenbe, ami velük kapcsolatos. Két és fél évvel ezelőtt ugyanis megjelent egy cikk, amiben arról írtak, hogy Wanda-nak viszonya volt férje akkori csapattársával, Marcelo Brozovic-csal. A nő a cikk szerzőjét, Fabrizio Coronát perelte be, szerdán Milánóban tárgyalták az ügyet.

"Ebből a történetből semmi sem igaz!" - mondta az anyuka, sőt, azt is hozzátette: a cikknek hatása lett férje karrierjére is. "Ez a történet sokféle problémát okozott, Mauro kénytelen volt klubot váltani. Az Inter nyomást gyakorolt rá" - így a feleség. A cikk megjelenésekor Icardi és Brozovic is az olasz Inter játékosa volt, előbbit aztán 2019 szeptemberében kölcsönadták a Paris St-Germainnek. A szezon végén a franciák végül 50 millió eurós átigazolási díjért véglegesen szerződtették az argentint.

"Azt mondták neki, hogy távoznia kell, ügynököt kell váltania, elvették a kapitányi karszalagját. Nem hiszem, hogy a pályán nyújtott teljesítménye miatt"

- mondta a bíróságon a harcos feleség. 

Ítélet egyelőre nem született a lap híre szerint.

Címlapfotó: Instagram/wanda_nara

24 óra