Hivatalos: ez a 19 éves lány a világ leghosszabb lábú nője - Fotók

Az interneten csinálna karriert az a 19 éves lány, aki hivatalosan is a világ leghosszabb lábú nője lett. Szerelemre egyelőre nem vágyik.

Gyerekkorában a teste miatt piszkálták, hosszú időbe telt, mire megtanulta elfogadni önmagát. A 19 éves lányt ma már több mint 2 millióan követik a közösségi oldalain, ami sokat segíthetett neki, mint ahogyan az is, hogy hivatalosan is rekorder lett. Azaz van valami, ami miatt különleges és páratlan - a világ leghosszabb lábaival rendelkezik. Ami a "női versenyzőket" illeti.

Maci Currin még különlegesebb, mint elsőre gondolnánk: a jobb lába ugyanis 134,3 centiméter, a bal pedig 135,36 centiméter hosszú. A 208 centiméteres magasságáról nem is beszélve. A lány most ráadásul úgy döntött, regisztrál azon az oldalon, ahol a felhasználók pénzt kérhetnek a rajongóktól a tartalmaikért. "Csak be akarom bizonyítani, hogy a hozzám hasonló magas nők ugyanolyan vonzóak lehetnek, mint bárki más" - mondta a brit médiának.

A világrekorder szeretné, ha mindenki elfogadná magát olyannak, amilyen. Gyakran megállítják az utcán, fényképeket szeretnének vele, de nem szeretné, ha az engedélye nélkül fotóznák. Mint ahogyan szerelemre se vágyik egyelőre. "Sokan szeretik a magas nőket. Számomra nem nehéz randevút szervezni" - mondja.

Címlapfotó: Instagram/maci.currin

24 óra