Rihanna, Britney és a többiek - Forradalmasítják a kismama trendet a világsztárok - Fotók

Hatalmas lendületet vett a kismama trend fejlődése - köszönhetően többek között Rihanna-nak, Britney Spears-nek és Adriana Lima-nak is. De mi lesz a vége ennek az egésznek?

Szűk, latex anyagok, abból is a lehető legkevesebb és lehetőleg minél több szabadon hagyott bőrfelület - öltözkedésüknek köszönhetően egyre másra bukkannak fel a címlapokon a gyermekeikkel várandós világsztárok. Most úgy tűnik, a kismama trend az egyik legrohamosabban változó és fejlődő iparág lett, a legfrissebb csatlakozó peidg a 40 éves Adriana Lima, aki a Los Angeles-i Alexander Wang "Fortune City Runway Show"-n nem mindennapi szettben mutatta meg a kismama pocakját.

De vajon ez még mindig belefér? Valóban szép ez így?

Ilyen és ehhez hasonló kérdések merülnek fel a rajongókban és kommentelőkben a friss trendeket látva. Igaz, a világsztároknak ez egy állandó teher és probléma lehet. Mindamellet, hogy hirtelen állandósul körülöttük a refkeltorfény, megváltozik a testük, ott a vállukon a teher, úgy kell megjelenniük a nyilvánosság előtt, hogy ne érjék őket kritikák, sőt, adjanak valami pluszt is, ami elegáns, forradalmi, vagy akár pikáns.

Nos, Rihanna máris sokat tett ezért, de látszólag máris többen csatlakoztak hozzá, ami a kismama trendeket illeti.

Britney, Rihanna és a többiek - íme a kismama trend 2.0!
  • Adriana Lima
  • Britney Spears
  • Ashley Graham
  • Rihanna

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra