LEBUKTAK: ez a 27 éves színésznő a milliárdos Elon Musk szerelme - Fotók

Alig két éve hetedszer lett apa, majd tavaly ősszel derült ki, szakított gyermekei anyjával. A világ egyik leggazdagabb embere újra szerelmes...

2020. májusában a Tesla milliárdos a Twitterén jelentett be egy nem mindennapi örömhírt: apa lett. Akkor az is kiderült, hogy a baba és Elon Musk tizenhat évvel fiatalabb énekesnő szerelme is jól vannak. Grimes, azaz Claire Boucher és a férfi akkor két éve alkottak egy párt, az első közös gyermekükkel pedig rögtön a címlapon landoltak, hiszen a pici nem mindennapi nevet kapott a szüleitől: X Æ A-12 Musk.

 

Aztán tavaly ősszel jött a váratlan bejelentés: a PageSix megkeresésére a SpaceX és a Tesla vezére elárulta, "félig" már szakítottak. „Félig külön élünk, de még mindig szeretjük a másikat, gyakran látjuk egymást és remekül kijövünk egymással. Leginkább arról van szó, hogy a munkám a SpaceX-nél és a Teslánál megköveteli, hogy elsősorban Texasban legyek, avagy a tengerentúlra utazzak, az ő munkája pedig elsősorban Los Angelesben zajlik” – mondta a vállalkozó a Blikk akkori híre szerint.

Nos, most úgy tűnik, nem szomorkodik már egyedül: egy fiatal színésznővel, magángéppel buktak le!

FOTÓK: 27 éves szexi ausztrál sorozatsztárral bukott le a milliárdos!
  • Natasha Basset és Elon Musk
  • Natasha Basset
  • Natasha Basset
  • Natasha Basset

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra