63 790 600 FORINT - ennyit fizetett Cristiano Ronaldo szülinapi ajándékáért a párja - FOTÓK

Péntek este nem igazán lehetett boldog: a Manchester United kiesett a kupából. Cristiano Ronaldo másnap a szülinapját ünnepelte, a szerelme pedig nem akármivel lepte meg. 

Minimálisra csökkent az esélye, hogy a Manchester United ebben a szezonban újabb bajnoki címet szerezzen, ráadásul a vörös ördögök kiestek az FA-kupából is. A Bajnokok Ligáját még megnyerhetik, de nagyon kevesen tennének arra, hogy ez a csapat esélyes lehet rá. Mindezek fényében kellett Cristiano Ronaldonak örülnie a hétvégén, amikor a 37. születésnapját ünnepelte. Ami biztos: szerelme, az ikrekkel várandós Georgina Rodriguez megpróbált mindent és mélyen belenyúlt a családi kasszába, hogy a Ronaldo által megkeresett pénzből meglepje szerelmét.

via GIPHY

Szóval: Cristiano Ronaldo 37 éves lett. A hétvégén pedig a Netflix-sorozatnak köszönhetően már világszerte ismert szerelme, Georgina Rodriguez fel is köszöntötte szerelmét. A közösségi-oldalára pedig felkerült egy videó is, amelyen megörökítette, hogyan is telt a világhírű játékos napja. Így az a pillanat sem maradt titokban, amikor CR7 meglátta szerelme ajándékát, amiért közel 64 millió forintot fizetett ki. Hogy mennyire volt őszinte Ronaldo öröme - az megosztja az internetezőket is.

Igaz, az ő számára ez az ajándék nem számít kifejezetten drágának - sőt, elég csekély, ami az értékét illeti!

64 milliós ajándékkal lepte meg Ronaldo-t a párja - Fotók
  • Ronaldo ajándéka
  • Ronaldo ajándéka
  • Ronaldo ajándéka
  • Ronaldo ajándéka
  • Ronaldo ajándéka

Címlapfotó: Instagram/cristiano

24 óra