NEM NYERT: elnyelte az italautomata a férfi pénzét Szigethalmon, a kihívott rendőrök a börtönbe vitték

Váratlan fordulat

Működésképtelen italautomata miatt hívott rendőrt egy férfi Szigethalmon, és bár ebben nem tudtak segíteni neki, az igazoltatása után a baracskai börtönbe vitték.

Állampolgári segítségkérés miatt érkeztek járőrök 2022. január 26-án éjszaka a szigethalmi buszállomásra - kezdi a közleményében a rendőrség, amelyben egy nem mindennapi történetről számolnak be. A telefonáló szomorúan panaszolta el a rendőröknek, hogy a gép elnyelte 400 forintját, és sem az üdítőjét, sem a pénzét nem kapta meg.

A rendőrök nem találtak a gépen elérhetőséget az üzemeltetőhöz, így ez a probléma nem oldódott meg, keletkezett azonban egy másik - fordul át a történet még izgalmasabb mederbe.

Az igazoltatásakor ugyanis kiderült, a 25 éves, kunpeszéri férfit körözik. A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság ugyanis "valótlan bejelentés szabálysértés miatt 80 ezer forintra bírságolta, amit nem fizetett be, ezért az összeget a bíróság 16 nap elzárásra változtatta." - írja a police.hu.

Tekintettel arra, hogy állítása szerint esélye sincs befizetni a bírságot, a rendőrök a Baracskai Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra