Felismered a Fejvadász egykori szívtipróját? 64 éves lett, a haja a múlté - Fotók

Egy sorozat főszerepével lett világhírű, Golden Globe-re is jelölték, ma pedig már 64 éves. A Fejvadász sztárja egy 27 évvel fiatalabb nő oldalán boldog. 

Kegyes az élet Lorenzo Lamas-szal: mindamellett, hogy a nők egész pályája során odáig voltak érte, az élet sem volt szűkmarkú, ami a lehetőségeket illeti. Már 20 évesen megkapta az elsőt, szerepet kapott a Grease-ben. Igaz, John Travolta és Olivia-Newton John tündöklése akkor még árnyékot vetett a jelenlétére. Filmes karrierjére azonban nem: tucatszám kapta a szerepeket, legyen szó sorozatról vagy mozifilmről. 1981-től 1990-ig a Falcon Crest című sorozatban játszott, alakításáért pedig Golden Globe-díjra is jelölték. Onnantól kezdve már nem csak a nők, a producerek is odafigyeltek rá.

via GIPHY

A nagy áttörtést a Fejvadsz című alkotás hozta meg a számára, ami öt éven át futott, 110 epizódot forgattak belőle és a világ összes kontinensén bemutatták. Reno Ranes, és Vince Black néven emlegeti szinte azóta is mindenki, a nők különösen, hiszen ők egyszerűen megőrültek a testéért és a formabontó frizurájáért. Az egykor hosszúhajú vagány és izmos fickó most a 64-ae tölti, sokan fel sem ismernék őt már az életben. Ráadásul úgy tűnik, a koronavírus-járvány alatt ismét rátalált a szerelem, egy egykor modellként is dolgozó 37 éves szőkeség rabolta el a szívét.

64 évesen is írtó dögös pasi - igaz, a hosszú, barna haj már csak a múlt!

64 évesen is szívdöglesztő az egykori Renegade! Ő a barátnője!
  • Lorenzo Lamas a Grease-ben
  • Lorenzo Lamas a Fejvadászban
  • Lorenzo Lamas és szerelme
  • Lorenzo Lamas és szerelme
  • Lorenzo Lamas gyerekei

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra