Frontális ütközés: súlyos balesetet szenvedett az RTL Klub műsorvezetője!

Súlyos balesetett szenvedett Dombovári Vanda és párja - írja a Blikk.

A napilap híre szerint az RTL Klub műsorvezetője a Kókát Dánnyal összekötő úton szenvedett balesetet. Egy szemből érkező furgon tért át az ő oldalukra és frontálisan ütköztek. "Megpördültek, felborultak, majd egy fának csapódtak. Csoda, hogy kiszálltak az autóból, a biztonsági feleszerelések megmentették az életüket" – számolt be a balesetről a Blikk olvasó-riportere.

Úgy tudják, "a sofőr először a furgonnal próbált meg elmenekülni a helyszínről, de miután autója nem mozdult, mindenféle segítségnyújtás nélkül gyalog oldott kereket. A rendőrök kereső kutyákkal indultak a nyomába és információnk szerint kézre is kerítették." - írja a Blikk.

"Kisebb karcolásokkal úsztuk meg a balesetet, nekem a nyakam és a fejem sérült, enyhe agyrázkódással kerültem kórházba, de már itthon vagyunk mindketten. Az életemet a drágámnak köszönhetem, aki még az ütközés közben is engem védett, de a biztonsági övnek is sokat köszönhetünk" – mondta a lapnak Dobóvári Vanda, aki azt is elárulta: újraértékelte az életét.

Címlapfotó: Facebook/PoliceHungaryOfficial

24 óra