Meglepetés az álomesküvő után: Paris Hilton férjének van egy lánya - Fotók

Meg se hívták az esküvőre a 9 éves kislányt, akinek a kilétéről csak most, az év esküvője után derült fény. Jól kezdődik.

Az év egyik legpompásabb esküvője volt: november 11-én Paris Hilton és vőlegénye, Carter Reum kimondták egymásnak a boldogító igent. A milliárdos örökösnő tucatszám kezdte el posztolni a képeket a nagy napról, amelyekről kiderült, barátok és rokonok körében fogadott örök hűséget szerelmének. A ruhája pedig akkora siker, hogy napok óta szolgáltat témát a közösségi oldalakon és hrek közt. Igen ám, de most, alig néhány nappal az esküvő után máris előkerült egy titkos részlet a férfj múltjából, ami nem is olyan apró. Azaz aki...

Carter Reum-nak van egy lánya - és nem akarta, hogy mindenki tudjon róla!

Egy amerikai portál robbantotta a hírt: a kislány 9 éves, és Kaliforniában él az édesanyjával. Az apuka ráadásul életében egyszer látta csak őt, semmilyen kapcsolatot nem tart vele. Aggasztó hír ez, ha az ember komoly családot tervez valakivel. Igaz, a lány édesanyja sem ismeretlen a bulvárhírek szerelmeseinek. Ő ugyanis az a Laura Belizzi néven ismert tévésztár, akinek állítólag Mel Gibsonnal van viszonya. A kislány állítólag nagyon összetört, hogy nem hívták meg apja esküvőjére.

Az újdonsült férj számára így is kellemetlen a helyzet, szóvivőjén keresztül közleményt tett közzé.

FOTÓK: Paris Hilton menyasszonyi ruhája etalon lett - A férj meg magyarázkodik!
  • Paris Hilton esküvő
  • Paris Hilton esküvő
  • Paris Hilton esküvő
  • Paris Hilton esküvő
  • Paris Hilton esküvő

Címlapfotó: Instagram/parishilton

24 óra