XXXXXL! Felismerhetetlen lett a Bridget Jones szexi színésznője - FOTÓK

A szívükhöz kaptak a rajongók, amikor a kétszeres Oscar-, és négyszeres Golden Globe díjas színésznőről megjelentek a friss képek. 

Az 52 éves színésznő pályája nem szűkölködik szakmai sikerekben, a legtöbben mégis a Bridget Jones naplója című vígjátékkal kötik össze a nevét. A Wiki szerint 2001-ben kapta meg a szerepet, Hugh Grant és Colin Firth mellett. Renee közel 10 kilót hízott, hogy hiteles legyen a filmvásznon és a brit akcentust is elsajéította. Oscarra és Golden Globe-ra is jelölték, de díjat nem kapott ekkor még. A világ azonban megismerte a nevét, és kooly vonzerőt lett a producerek számára is a népszerűsége.

És most? Most legalább 3040 kiló plusszal fotózták le, és a haja is borzasztó!

via GIPHY

Néhány napja New Orleans-ban fotózták le a színésznőt, a képek pedig futótűzként terjednek a neten. Renee Zellweger látszólag 30-40 kilóval nyom többet a mérlegen, mint megszokhattuk, haja bántóan sárga és rövid, combjait látszólag csak a nadrág tartja össze. Közben kiderült, egy gyilkosság miatt tévesen elítélt férfi történetét forgatják, abban kapott főszerepet a színésznő. Sokan a szívükhöz kaptak a képeket látva, a közösségi oldalakat ellepték a kommentek!

Szépen kikerekedett a szexi Hollywood-i sztár - a friss képek felrobbantják a netet!
  • Renee Zellweger
  • Renee Zellweger
  • Renee Zellweger

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra