Hivatalos: Lakatos Lilla utódját is keresik! - Fotó

Kedden este hivatalossá vált: két év uán újra szépségkirálynőt választ az ország. A Miss World Hungary 2021 versenyzői máris jelentkezhetnek a verseny honlapján. Lakatos Lilla üzent a trónkövetelőknek.

Néhány napja már különös bejegyzések jelentek meg a Miss World Hungary hivatalos oldalain, amelyekből arra lehetett következtetni, két év után újra megrendezik az egyik legnívósabb szépségverseny magyarországi döntőjét. Kedden koraeste aztán megtörtént a nagy bejelentés is: "Elindult a jelentkezés! Vajon ki képviseli majd idén Magyarországot a Puerto Rico-i világversenyen? Csatlakozz a legszebbek közösségéhez, légy Te a Miss World Hungary 2021 királynője!" - olvasható a bejegyzésben.

Az egyelőre nem derült ki, mikor lesz idén a döntő, a 2019-es közönségdíjas máris üzent az utódjának. "Én csak annyit mondanék akik még gondolkodnak a jelentkezésen, hogy nincs mire várni. Az élet olyan kiszámíthatatlan, miért is halogatnál egy ilyen lehetőseget? Kifigások mindig lesznek, de azzal az élet egyetlen területén sem lehet előrébb jutni. A Magyarország szépével csak nyerhetsz, nincs mit veszíteni. Hajrá csajok, itt az idő! Kérdésekkel pedig bátran kereshetnek engem és szerintem bármelyik lányt, akik részesei voltak ennek az élménynek." - üzente Lakatos Lilla.

A túrkevei lány néhány hete fogadott örök hűséget a kedvesének, de - mint mondja - élete végéig emlékszik majd ezekre az évekre. "A versenynek köszönhetően hangot adhattam olyan üzeneteknek, amelyek sok-sok fiatalt és gyereket ösztönöz arra, hogy bármire kèpesek, ha elég szorgalmasak és ha kellően hisznek magukban. Nem mellesleg sok tapasztalattal, élményekkel és értékes emberekkel gazdagodhattam." - tette hozzá.

Címlapfotó: Instagram/lakatos_lilla

24 óra