ELRONTOTT PLASZTIKA: Brutálisan eltorzult Linda Evangelista arca! - Fotók

Az elmúlt öt év maga a pokol volt a számára - a 90-es évek szupermodellje erről a közösségi oldalán vallott. Elrontott plasztikai műtétje miatt az egzisztenciáját is elvesztette.

Linda Evangelista egy kanadai származású szupermodell, akit Christy Turlingtonnal, Claudia Schifferrel, Cindy Crawforddal és Naomi Campbell-lel együtt azok közé sorolják, akik megváltoztatták az 1980-as évek végén és 1990-es évek elején a divatot - írja a Wikipedia. S való igaz, az arcát máig mindenki ismeri, a kifutók, címlapok, videóklipek és társasági események állandó szereplője volt. 2007-ben, 42 éves korában a L'Oreal Paris több évre szóló kizárólagos szerződést kötött vele.

Az elmúlt években azonban mindenét elvesztette - elmondása szerint egy elrontott plasztikai beavatkozás következményeként. Eltorzult.

Az 56 éves modell a közösségi oldalán egy terjedelmes bejegyzésben árulta most el az okokat, amelyeknek köszönhetően eltűnt a munkaerőpiacró és a címlapokról. Leírta, egy plasztikai beavatkozás csúfította el, ami az ellenkezőjét tette annak, amit ígért. "A zsírsejtjeimet növelte ahelyett, hogy csökkentette volna, és ez tartósan eldeformált, annak ellenére, hogy két fájdalmas, sikertelen korrekciós műtéten is átestem" - olvasható Linda bejegyzésében, majd azt sem hallgatta el: tönkrement a megélhetése, mély depresszióba esett, és utálja magát.

A róla készült friss képek sokkoljáka. világot!

"Elegem van abból, hogy így kell élnem." - kifakadt a modell. Megrázó így látni
  • Linda Evangelista
  • Linda Evangelista
  • Linda Evangelista
  • Linda Evangelista

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra