KIPAKOLT A MAGYAR MODELL: egyszerre randiztam a Manchester United három játékosával! - FOTÓK

A világsajtó is felkapta a fejét a 29 éves magyar lány kijelentéseire, most újabb pikáns részletekről mesélt egy podcastben.

"Három Manchester United-játékossal randiztam..." - állította határozottan egy podcastben a magyar származású erotikus modell, az elbeszélése alapján pedig az is egyértelműen kiderült, a focistákkal párhuzamosan flörtölhetett. A lán kendőzetlenül vallott arról, mi történt a labdazsonglőrökkel. "Történetesen a Manchester United focistáinak voltam a kísérője. Híres és gazdag emberek. Úgyhogy azt gondoltam, ez a legjobb dolog, ami történhetett velem." - kezdte.

Hogy pontosan kik a játékosok, azt nem akarta elárulni. Pikáns: a Shona művésznéven ismert lány kifecsegte, hogy bár a focisták sok pénzt keresnek a rúgkapálással, nem feltétlenül voltak nagyvonalúak! "Csak azért, mert sok pénzük van, még nem jelenti azt, hogy nagylelkűek is akarnak lenni. Mintha azt várták volna, hogy én akarjak velük lenni." - utalt arra, hogy érzése szerint az volt az elvárásuk, neki kellene kaparnia, hogy randizhasson velük.

A lány aztán konkrétumokról is beszélt: egy játékossal ugyanis elszámolási vitába keveredett.

Megszámolta a pénzt a magyar lány, és valami nem stimmelt...

Címlapfotó: Instagram/shonariverofficial

24 óra