MEGRÁZÓ KÉPEK: 7 éves fiát, exét és anyósát végezte ki a dunakeszi férfi!

Egyetlen lövéssel végzett a fiával, miután volt anyósát és párját is kivégezte.

Fegyverrel végezte ki a volt anyósát, volt kedvesét és a kisfiát egy férfi Dunakeszin. A borzasztó tragédiáról a rendőrség vasárnap késő este számolt be a honlapján. Most egy friss beszámoló is érkezett, megrázó képekkel. "2021. szeptember 12-én este Dunakeszi, Kisfaludy utcában egy férfi lőfegyverrel támadt 63 éves volt anyósára, 40 éves párjára és 7 éves közös gyermekükre. A férfi egy engedéllyel tartott vadászpuskával a sértettekre több lövést adott le, mindannyian a helyszínen belehaltak sérüléseikbe." - írja a police.hu.

Megrázó képeket közölt a rendőrség a videójában a helyszínről!
  • Családírtás Dunakeszin
  • Családírtás Dunakeszin
  • Családírtás Dunakeszin
  • Családírtás Dunakeszin
  • Családírtás Dunakeszin

A lövöldözésről folyamatosan érkeztek a bejelentések a Tevékenység-irányítási Központba, a rendőrök pillanatok alatt reagáltak. A Pest megyei járőrök és nyomozók, a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeivel közösen, nagy erőkkel vonultak a helyszínre, azonban a sérülteken már nem tudtak segíteni, az 54 éves elkövető pedig a rendőrök kiérkezése előtt, magát is fejbelőtte - olvasható a közleményben.

Bors szörnyű részleteket közölt a tragédiával kapcsolatban, a napilap megtudta, mik voltak a tettes kisfiának utolsó szavai. "A férfi az utcán, vadászfegyverrel végezte ki először anyósát és volt párját, méghozzá egyetlen fejlövéssel. A durranás hangjára rohant ki a kisfia, aki azt kérdezte:

"Apu, te lelőtted anyuékat?"

- majd a férfi saját, rettegő gyermekével is egyetlen lövéssel végzett. 

Az 54 éves férfi ezt követően végzett magával, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntette miatt indított büntetőeljárást. 

Ha segítség kell

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as, ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t.

Fotó: Police.hu

24 óra