DÖBBENET! Összeházasodott 24 éves szerelmével a 61 éves nagyi - FOTÓK

Egy össze nem illő pár esküvője kergeti őrületbe a világot. A 61 éves menyasszony és a 24 éves vőlegény kiteregeti a teljes életét.

Quran McCain és Cheryl McGregor összeházasodtak. Első olvasatra nem nagyon van hírértéke a dolognak, egy nő és egy férfi összekötötte az életét, és családként folytatják a boldog mindennapjaikat. Igen ám, de ebben az esetben a menyasszony nem kevesebb mint 37 évvel isődebb a férjénél, aki ráadásul még mindig csak 24. A teljes igazsághoz pedig az is hozzátartozik, hogy 15 éves korában ismerte meg egy gyorsétteremben, amit a fia vezetett. Ma már azt mondják, természetesen ezekben az időkben még nem volt köztük semmi, de alig egy éve a fiú meglátta a nőt egy szupermarket pénztáránál és eltalálta Ámor nyila.

A Daily Starnak most elmondta: "Akkoriban spirituális szinten értettük meg egymást. Ez tette lehetővé, hogy olyan kötelék alakuljon ki közöttünk, ami miatt a szerelmünk eleve olyan erős volt." Alig három hónappal később a fiú megkérte a nagymama kezét, nem kevesebb mint 3000 dollárt, azaz körülbelül 900 ezer forintot költött a jegygyűrűre. A nő gyerekei közül nem mindenki támogatta az esküvőjüket, a hét gyermeke közül csak hárman mentek el a ceremóniára. A fiú szerettei elfogadóbbak voltak, a nagymamája, aki alig 7 évvel idősebb a menyasszonynál, egyenesen az ő történetükből merít hitet, hátha egyszer rá is rámosolyog a szerencse és szerelembe eshet még.

A nem mindennapi esküvőt a Tik-Tok-on is közvetítették, hatalmas siker a közösségi oldalakon!

"Feltétel nélkül szeretjük egymást!" - mondja az össze nem illő pár!
  • 27 év korkülönbség
  • 27 év korkülönbség
  • 27 év korkülönbség
  • 27 év korkülönbség

Címlapfotó: Instagram

24 óra