50 éves korára börtöntöltelék lett E. T. egykori kis barátja - Felismernéd? - FOTÓK

Egy magányos kisfiú egy magányos földönkívüliben lel igaz barátra - az E. T. - a földönkívüli 1982-ben hatalmas kasszasiker lett. A főszereplő kezén azóta kattant a bilincs.

Tizenegy éves volt akkor Henry Thomas, aki olyan jól alakította a kis Elliott szerepét, hogy egy csapásra lett világsztár, gyerekek millióinak kedvence. A szakma fényes jövőt jósolt neki, de a férfi egy más utat választott magának. A film egyébként azóta is minden idők egyik legsikeresebb alkotása, Steven Spielberg karrierjének egyik jelentős mérföldköve, ami Henry-nek is megadta a lehetőséget a fényes karrierhez. 

via GIPHY

Most egy örömhír kapcsán került a kis "Elliott" ismét a címlapokra, a színész az 50-et töltötte be. Igaz, az elmúlt években nem a szakmai sikerek miatt szóltak róla a hírek, a legutóbb épp azért virított a címlapokon, mert letartóztatták. Henry Thomast alig két éve Oregon államban kapcsolták le. A Fox News híre szerint egy állampolgár telefonált a zsaruknak, hogy egy autó áll az út közepén, benne egy férfival. A kiérkező zsaruk a színészt találták meg a kocsiban.

Persze az is kiderült, mi történt vele! Letartóztatása után képeket is kiadtak a rendőrök!

50 éves lett a kis Elliott ma - legfrissebb képei a rendőröktől származnak!
  • E. T. a földönkívüli
  • Henry Thomas
  • Henry Thomas

Henry Thomas hat évvel ezelőtt egy brit lapnak mesélt a sikeréről és arról, mennyire megkeserítette az életét és gyerekkorát az E. T. "Néha sajnáltam, hogy én vagyok az E. T.-fiú. Az egész életem egy őrület lett. Nem tudtam elmenni sehová anélkül, hogy ne ismertek volna fel. Úgy éreztem magam, mint egy cirkuszi mutatvány. Soha nem is hagytam el a házat, egy tizenegy éves remete lett belőlem" - mondta akkor háromgyermekes apuka, akit gyerekkorában sokszor bántották a szerep miatt, így New Yorkba költözött és bebizonyította, nem csak gyerekszínészként lehet sikeres.

Címlapkép: Profimedia/ReDot

24 óra