18
Felnőtteknek szóló tartalom!
Nem múltam el 18 éves

FOTÓK: Baltával végzett ki két embert egy 18 éves fiú Diósdon! - Közleményt adott ki a rendőrség!

Saját maga hívta a rendőrséget és bejelentette, egy baltával végezte ki két ismerősét. A 65 és 49 éves férfit nem lehetett megmenteni. 

2020. április 24-én 1 óra 30 perc körül érkezett bejelentés a rendőrségre: a telefonáló közölte, hogy baltával végzett ismerőseivel. A kiérkező járőrök a helyszínen elfogták, majd előállították Z. Józsefet, a 65 és a 49 éves sértetten már nem tudtak segíteni - írja a brutális gyilkossággal kapcsolatban a rendőrség a friss közleményében, amelyből az is kiderült, mi vezethetett a vérfürdőhöz. 

A 18 éves Józsefet sajnálatból fogadta be otthonába a 49 éves férfi, ahol gyakran italoztak 65 éves barátjával, és gyakoriak voltak a hangos viták is. A 18 éves fiú azt állította, haragudott a férfira, aki bántalmazta őt, ezért "2020. április 24-én éjjel magához vett egy 17 cm élhosszúságú fejszét. Felébresztette a már alvó házigazdát, majd 4-5 ütést mért a fejére és a nyakára, valamint csonkolta a jobb karját. Ezután átment a másik szobába, felkeltette a 65 éves lakótársat, majd 4-5 fejszecsapással megütötte. Mindkét áldozat a helyszínen belehalt elszenvedett sérüléseibe." - írják.

A 18 éves férfi ezután elsétált egy benzinkútra és ... - Képeket közölt a rendőrség!

Íme a megrázó képek és a történet folytatása!
  • Diósdi kettős gyilkosság
  • Diósdi kettős gyilkosság
  • Diósdi kettős gyilkosság
  • Diósdi kettős gyilkosság
  • Diósdi kettős gyilkosság
  • Diósdi kettős gyilkosság

Címlapfotó: Police.hu

24 óra