DEMI ANGYALAI! Három lányával vetkőzött bikinire az 58 éves Demi Moore - FOTÓK

Alig fél éve az arcplasztikája miatt kellett magyarázkodnia, most mindenkinek leesett az álla. Az 58 éves Demi Moore a három lányával vetkőzött bikinire. 

Demi Moore több más sztárral egyetemben lépett kifutóra a Fendi új kollekciójának bemutatóján az év elején, és számítani lehetett rá, hogy nagy visszahangja lesz annak, hogy hosszú idő után ismét nyilvánosan mutatja meg magát. Azt azonban senki nem gondolta, hogy a színésznő megjelenése hatalmas megdöbbenéssel jár majd - Deminek az arcplasztikája miatt kellett magyarázkodnia. Illetve azóta sem igazán derült ki, alakítottak-e rajta valait, vagy miért voltak fura gödrök az arcán.

Most meg őt ünnepli mindenki - azaz őket: három lányával vetkőzött bikinire!

Ezek a gének túl szépek ahhoz, hogy ne osszuk meg a világgal - talán erre gondolhatott Demi Moore, amikor három lányával közösen mondott igent a bikinis fotózásra. A színésznő és gyermekei, Rumer (32), Tallulah (27) és Scout (29) egy fürdőruha-kollekció kedvéért állt össze egy nem mindennapi sorozatra. "Imádom, hogy ezt a pillanatot azokkal az emberekkel osztom meg, akiket a legjobban szeretek" - áradozott Demi a lányairól és a velük való közös munkáról. De beszélnie sem kellett volna...

A róluk készült képek futótűzként terjednek a neten - Demi közel a 60-hoz is lélegzetelálltó. A lányai meg... uh!

Tűzforró sorozat: ez a négy bombázó egy család tagja!
  • Demi Moore arca.
  • Demi Moore a lányaival.
  • Bikinire vetkőzött Demi Moore
  • Demi lányai bikiniben
  • Demi Moore bikinis szelfi

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra